Tietoa kaniinista

Olen 27-vuotias nainen. Elelen tällä hetkellä kahdestaan pienen tyttöni kanssa. Kauan kuljin pimeydessä, mutta tyttäreni myötä olen löytänyt valon. Psyykkisesti olen sairastunut jo 13-vuotiaana. Tai sanottakoon että tuolloin minut ensimmäisen kerran ohjattiin hoitoon. Olen monin tavoin oireillut kuitenkin jo lapsuudessani, niin kauan kuin muistan. Oire, jota olen kantanut läpi elämäni, on dissosiaatio. Jonkin asteiset pakko-oireetkin ovat olleet osa minua aina. Diagnoosit sain vasta parikymppisenä, en silloinkaan edellä mainituista. Kuljen hoidossa diagnooseilla kaksisuuntainen mielialahäiriö ja tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus. Tästä kaikesta riittää kerrottavaa.. Pääasiallinen tarkoitukseni on ottaa lukija mukaan matkalle kohti eheytymistä. Tarkoitusperiäni sekä syitä kirjoittamiselle ruodin enemmän ensimmäisessä postauksessa… Toivottavasti kaltaiseni löytää teksteistä lohtua, kenties myös apua ja oivalluksia..