Tylsää, mutta onnellista

Taas menee paremmin ja on sellainen tyynempi kausi. Valitettavasti nämä paremmat ajat ovat viime vuosien ajan jääneet kovin lyhyiksi, mutta nautin kuitenkin täysin rinnoin. Elämäni on tasaista, rauhallista ja rutiinien täyttämää. Oikeastaan elämäni on tylsää, mutta olen kiitollinen tylsästä elämästäni. Käyn salilla, kirjoittelen, muutaman päivän viikosta olen päiväosastolla ja illat sekä viikonloput vietän tyttäreni kanssa. Tylsää, mutta onnellista. Ajoittain kärsin ahdistuksesta; olen muka huono äiti. Se ei ole totta. Se on vain minun ajatus ja olen oppinut ettei ajatukseni suinkaan ole tosia-asioita. Se on vain mieleni höpinää ja se hiljenee kun kiitän mieltäni moisesta ajatuksesta. Tämä on eräs tekniikka jonka löysin parhaillaan lukemastani kirjasta. Ajatukset ovat vain sanoja. Eipä muuta, jatkan lauantai-illan viettoa telkkarin äärellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *