Uudet tuulet puhaltaa

Tässä ollaan oltu jo pitkän aikaa ilman tietokonetta. Tekstejä olen kuitenkin miettinyt ja kirjoittanutkin paljon. En ole saanut tilaisuutta siirtä tekstejä paperilta blogiin, mutta nyt päätin, että haluan kirjoitta..vaikka sitten epätoivoisesti puhelimella 😀 Kirjotusvirheitä saattaa siis olla normaalia enemmän.. 🙂 mutta asiaan.. 

Ensimmäisen tulee mieleen teksti minkä Tommy Hellstenin kirja innoitti minut kirjoittamaan. Teksti liittyi minun omaan ongelmakäyttäytymiseen eron jälkeen. Tai itse koen sen ongelmakäyttäytymiseksi, että minun on aina löydettävä heti uusi mies. Minä ilmeisesti pelkään yksinäisyyttä. Kirjoittaessani tulin siihen lopputulokseen etten etsimällä etsi ketään, vaan annan rakkauden tulla elämääni kun se on tullakseen. Toinen asia mistä olen kirjoittanut on se, ettei lasta kannata tehdä jos elämässä on suuria ongelmia, jotka vaativat muutoksen ennen lapsen tuloa. Pienen lapsen kanssa on sen verran raskasta, ettei siinä ole voimavaroja ratkoa isoja asioita. Jossain vaiheessa kirjoitin myös ”entä jos”-elämästäni. Silloin annoin hurjasti ajatuksia sille minkälaista elämäni olisi, jos ex-mieheni olisi vielä tässä. Totesin ettei ”entä jos”-elämälläni ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Hän ei olisi koskaan kyennyt tarjoamaan parempaa elämää..

Ajattelin ensin siirtää edellä kuvaamani tekstit kokonaisuudessaan tänne..mutta en halua, enkä jaksa.. Kirjoitukset liittyvät tavalla tai toisella exääni enkä minä enää ajattele häntä. Suon ajatuksia hänelle enää käytännön asioissa. Eikä minusta ole tarpeellista blogissakaan hänestä enää jauhaa. Tekstit vain eivät ole enää ajankohtaisia. Joku varmasti saattaa ihmetellä että miten voin päästä ”yli” alle 4 kuukaudessa..noh, minä luulen että olin jo kauan sitten valmistautunut eroon sekä työstänyt yksin jäämistä itseni kanssa. Nyt haluan vain antaa uusien tuulien puhaltaa. Se tulee varmasti näkymään blogissakin. Keskitytään taas matkaan jolle lähdettiin blogia aloittaessa. Matkaan kohti eheytymistä. Kenties ero oli yksi askel <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *