Elämä hymyilee taas :)

Tervehdys lukijat.

Edelleenkään en pysty käyttämään tietokonettani, mutta ajattelin tässä puhelimella kirjoitella muutaman sanasen tästä hetkestä.

Eli voin hyvin. Elämä on alkanut kulkemaan omalla painollaan ja olen saanut huomata olevani onnellisempi kuin pitkään aikaan saadessani olla tyttären kanssa kahdestaan. Minun ei tarvitse huolehtia kuin itsestä ja tytöstä. Minun ei tarvitse olla varpaillaan. Minun ei tarvitse tuntea ettei minua rakasteta. Päin vastoin, huomaan kuinka ympärilläni olevat ihmiset todella välittävät ja mikä tärkeintä tyttäreni rakastaa minua. Selviytyminen ja jaksaminen on myös vahvistanut itsetuntoani. Ei se aina ole helppoa kantaa yksin vastuu 1 v. 7 kk. tytöstä. On aika voittaja olo ja on ihanaa saada ajatella että aika vahva mimmi oon. 😀 Olen alkanut luottamaan pärjäämiseeni.

On minulla tulevaisuudellekin suunnitelmia. Minulle haettiin ammatillista kuntoutusta, mutta kerron siitä enemmän kun tiedän toteutuuko kuntoutus ja jos toteutuu niin miten..

Tällainen päivitys, elämä hymyilee ja innolla elämässä eteen päin. Kirjoitan taas pidemmin kun pääsen käyttämään konetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *